Номинирани 33 жени за WOW награди

Рокот за номинации за WoW наградите заврши! Преку оваа иницијатива дознавме за многу важни личности кои секојдневно придонесуваат кон промени за подобрување на состојбите во заедниците каде живеат. Им благодариме на сите кои издвоија од своето време да ги направат овие жени уште повидливи. Во следниот период ќе ги објавиме сите номинации, додека пак за наградите ќе известиме понатаму…