Отворен повик за автор(к)и: Ретрадиционализација на општествата

Мрежата на културни родни пракси на Југоисточна Европа распишува конкурс за авторски дела кои јавно ќе бидат презентирани во рамки на изложбените и презентациски активности на мрежата во регионот.

  • 1
  • 2